Post by undkaljatdele on Feb 7, 2022 10:34:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Cow Run - inek kaçış ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Cow Run - inek kaçış IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla primgem ▞▞▞
▞▞▞ Run Cow Run - inek kaçış 2022 version ▞▞▞
Bu çok iyi bir oyun
İnek hızı çok kötü
Oyunlar çok eğlenceli teşekkürler
Amma ineğin rengi hep değiştirilmeli
Toplam zaman kaybı
Kamyonundaki çiftçi biraz daha yavaş sürebilirse, oyuncunun daha fazla uzaklaşma şansı olur. Aptal yükseltmeler veya yetenekler satın almak için 10 jeton için 100x oynamak komik olmadığı için daha fazla altın satın alınması gerekiyor.üzgünüz, yüklemeyi kaldırın hiç eğlenceli değil.
Onu seviyorum, inek için üzülüyorum
5 yıldız verirdim ama reklamları ezici ve son derece sinir bozucu ama harika ve bağımlılık yapan bir oyun
Her inek öldüğünde, en az 0 m'den tekrar başlamam gerekiyor, üç deneme yapmalı. Güç her zaman otomatik olarak değişir Hızlı çalıştırmayı kullanmak istiyorum, güç bombaya veya başka bir şeye geçecek, bu güçlere ihtiyacım yok, lütfen gücü sabit tutun arka plan sıkıcı
Android sistemi için bu kadarı yeterli....onun gibi oynanacak o kadar çok özel oyun var ki, bir o kadar da harika...
Bu oyunu 2015 yılından beri oynuyorum ve hala bunu oynuyorum. bana çok komik geliyor
Çooook güzel ☺☺☺☺💜
Koh langsung di kejar kasian sapiny😢😢
Sık sık takıldığı için kaldırdım .... ama güzel bir oyun .... geliştiriciler bakarsa iyi
Bu benim çocukluk oyunum
Bence bunu han kanalda oynamalı
Oyun güzel....
onun çok ilginç oyunu
Bu oyunu seviyorum ama gücü kapanıyor. Lütfen bu sorunu kontrol edin
Görevler bir sincabı serbest bırakmaktan on tanesini serbest bırakmaya gitti, beşi atladı. Bu düzeltilmeli
Güçlendirmeler, ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda rastgele geçiş yapar. Ve oyunun ortasında reklamlar çıkıyor.
Eğlence oyunu
Bu oyunu yükleme
Bende vor çok güzel
Bu oyunu seviyorum harika ama çok az resim 50 domuz
🐂🦌🐂🐂🐂🐂🐂🐄🐷🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄🐄💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💛💛💛
Hımmm..! 3 yıldız veriyorum

Çünkü inek koştuğunda kızgın çiftçi ineğe saldırır.
Bu oyunu beğendim ama çok fazla ekleme var .. 5 yıldız için eklemeleri kaldır
aşk krali...
Daha iyi
Run Cow Run - inek kaçış Aksiyon qlsb
çok güzel
Güzel
Mükemmmellll
Duet Arkády fob
çok çok güzel bir oyun bu oyunu seviyorum bu oyunun reklamı yok ve annem de bu oyuna bayılıyor çok ilginç bir oyun 😘😘
yüksek sesle gülmek
♥♥♥♥♥
Bu oyunu asla indirme. bekaar oyunu hai ye kbhi indir mt kariyega 😡😡😠😠😬😬😬😬😡😡😡😠😠 agar indir kro ge to pachtaogey, itni vedioes dekhate hai ke banda to............... ....
Oyun güzel ama sorun şu ki, oyundaki gibi kullanışlı olması için ne zaman bir destek seçsem, traktör ineği kovaladığında kullanabilmek için hızlandırma desteğini seçtim ama en kısa sürede traktör, oyun sırasında can sıkıcı olan seçimimi sürmeye göre rastgele görünüyor. bu sadece küçük bir hata ama oyun sırasında çok rahatsız ediyor, bunun için onu kaldırdım.
Bayıldım yaaaa
Anlaması kolay ama alışması biraz zaman alıyor. Genel olarak çok eğlenceli bir uygulama. Yine de birkaçı fazla ekler. Aksi takdirde 5 yıldız.
Bazen sadece güçlü satın almak sıkıcı olabilir ve ineğimi giydirip kürk rengini değiştirmeyi SEVDİM!
İyi oyun. Erkek arkadaşım ve ben onu seviyoruz. Zaman geçirmek için iyi bir yol. Çok bağımlılık yapar. Coin kazanmanın kolay yolu. Tüm oyun içi reklamlar nedeniyle 4 yıldız. Bunu düzeltin ve 5 yıldız vereceğim. (:
tamamdı keşke çiftçi bu kadar hızlı gelmeseydi ve hayatta kalman için sana bir şans vermeseydi ve barınaklar daha yakın olsaydı... bir daha yüklemezdim
Reklamlardan nefret ediyorum. Ben oynarken hep çıkıyorlar. Ama şimdiye kadar bu oyunu seviyorum. Beni bağımlı yap. Tekrar tekrar oynamak istememi sağla

Güçlendirmeler biraz pahalı tarafta. Çiftçi seni 5+ dalgasında bıçaklamaya çalışırsa, seni tuzağa düşürme eğiliminde olduğunu ve hiçbir şekilde zıplayamadığın için bir şeye çarptığını buldum. Yine de kaka için iyi zaman kaybı

basit ve kasintili
teşekkürler
Bu oyun berbat
Güzel oyun ama şu reklamlar çıkmasa daha iyi olacak
Run Cow Run Acțiune fvdi
Run Cow Run - inek kaçış Aksiyon qlsb